آشنایی با مزایا و معایب انواع نرده های شیشه ای
آشنایی با مزایا و معایب انواع نرده های شیشه ای

آشنایی با مزایا و معایب انواع نرده های شیشه ای، نرده‌های شیشه‌ای علاوه‌بر مزایایی که دارند، دارای معایبی نیز هستند. در حال حاضر انواع مختلفی از نرده شیشه‌ای در بازار موجود است که براساس پایه‌ای که برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود، قابل تفکیک از دیگری هستند. ما در ادامه دربارۀ معایب نرده شیشه ای و مزایای هر یک از آن‌ها، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

نرده شیشه‌ای با پایه هنزا

این نوع نرده شیشه‌ای را می‌توان با استفاده از پایه‌های آهنی، آلومینیوم و استیل اجرا کرد. اما به این نکته نیز باید اشاره نمود که به دلیل قیمت بالای استیل، بیشتر برای این نوع نرده از پایه‌های آهنی استفاده می‌شود که البته این متریال نیز مزایا و معایب خاص خود را دارد. ازجمله مزایای آن می‌توان به استحکام و امنیت بالای آن‌ها اشاره کرد. دیگر آن‌که آهن از قابلیت انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار است و به‌راحتی می‌توان آن را به هر شکلی که مدنظر است درآورد.

اما معایب نرده شیشه ‌ای پایه هنزا آهنی در این است که ممکن است پس از مدتی استفاده، زنگ بزند و رنگ آن‌ها تغییر نماید. به این پایه‌ها رنگ آستر زده می‌شود و از رنگ‌های الکترواستاتیک، پودری و کوره‌ای برای رنگ آمیزی آن‌ها استفاده می‌شود، اما رطوبت موجود در برخی شهرها، می‌تواند سبب زنگ‌زدگی و تغییر رنگ آن‌ها شود.

نرده شیشه‌ای با پایه کامپوننت

پایه‌ کامپوننت از محکم‌ترین و اصولی‌ترین پایۀ نرده‌های شیشه‌ای به شمار می‌آیند که توسط شرکت BTS ترکیه به بازار عرضه شده‌است. ویژگی این پایه‌ها در این است که از جنس آلومینیوم و در سایز و اندازه‌های مختلف تولید شده‌اند. نکتۀ مهم آن است که برای نصب این نوع نرده‌های شیشه‌ای، باید در یک فاصلۀ یک متری، سه تا بلوک 15 سانتی به زمین پیچ شود تا بتوان شیشه‌ها را درون آن قرار داد. از معایب نرده شیشه ای کامپوننت می‌توان به گران‌قیمت بودن آن‌ها اشاره کرد. دیگر آن‌که نمی‌توان آن را در محل‌های شیب‌دار اجرا نمود. همچنین این پایه‌ها صورت ممتند در زیر نرده قابل مشاهده هستند و در صورتی که بخواهیم پایه نمایان نباشد و به صورت سراسری شیشه دیده شود باید از مدل دفنی استفاده کرد که زیرسازی خاص خود را نیاز دارد.

نرده شیشه ای با پایه اسپیگات

سطح اتصال شیشه و پایه در نرده شیشه ای اسپیگات بسیار کم است به همین دلیل امنیت و استحکام پایین می‌آید برای افزایش باید فاصله پایه‌ها را کم کرد که از زیبایی نرده کاسته می‌شود. بیشترین کاربرد نرده اسپیگات در تراس‌هایی با ارتفاع کم و همچنین اطراف استخر است تا نقش جانپناه آن کمتر شود.